Tuotteet hakusanalla äidin marinadikurssi (6)

Espanjalainen oreganöljy

Espanjalainen oreganöljy

Espanjalainen oreganon eteerinen öljy, joka on uutettu Thymus mastichina -kasvista, tunnetaan raikkaasta, mausteisesta ja balsamimaisesta aromistaan sekä erilaisista terveyshyödyistään. Tätä eteeristä öljyä arvostetaan sen antiseptisten ja mikrobilääkkeellisten ominaisuuksien vuoksi, ja se on hyödyllinen infektioiden hoidossa sekä hengitysterveyden edistämisessä. Lisäksi espanjalaisella oreganolla on rauhoittavia ja rentouttavia ominaisuuksia, jotka auttavat lievittämään stressiä, ahdistusta ja edistämään rauhallista unta. Sitä käytetään myös ihonhoidossa sen supistavien ja parantavien ominaisuuksien vuoksi, jotka auttavat parantamaan ihon ulkonäköä ja vähentämään epäpuhtauksia. Lyhyesti sanottuna espanjalainen oreganon eteerinen öljy tarjoaa yhdistelmän hyötyjä, hengityksenhoidosta ja rentoutumisesta ihon parantamiseen, mikä tekee siitä suositun valinnan aromaterapiassa ja henkilökohtaisessa hoidossa. Saatavilla myös luomulaatuista oreganon eteeristä öljyä. ASTIA: 5Kg, 10kg, 25Kg ja 200Kg INCI: Thymus Masthinina Herb Oil CAS: 8016-33-9 / 84837-14-9 EINECS: 284-294-8
Majoranin eteerinen öljy "origanum majorana" - Eteerinen öljy

Majoranin eteerinen öljy "origanum majorana" - Eteerinen öljy

Majoraani (Origanum majorana) on aromaattinen kasvi, jota käytetään yleisesti ruoanlaitossa ja luonnollisessa lääketieteessä. Majoraanin eteerinen öljy saadaan kasvin lehdistä ja kukista höyrytislaamalla. Alla ovat sen ominaisuudet, käyttötarkoitukset ja uuttoprosessi: Alkuperä: Majoraani on kasvi, joka on kotoisin Välimeren alueelta, mutta sitä viljellään nykyään ympäri maailmaa sen lääkinnällisten ja aromaattisten ominaisuuksien vuoksi. Ominaisuudet: Majoraanin eteerinen öljy tunnetaan antiseptisistä, antispasmoodisista, karminatiivisista, ekspektoranttisista, rauhoittavista ja kipua lievittävistä ominaisuuksistaan. Sitä käytetään myös lihas- ja nivelkipujen, kuukautishäiriöiden ja ruoansulatusongelmien lievittämiseen. Käyttötarkoitukset: Majoraanin eteeristä öljyä voidaan käyttää monin eri tavoin, mukaan lukien: Aromaterapiassa: sitä voidaan hengittää suoraan tai diffuusorin kautta ahdistuksen, stressin ja jännityksen lievittämiseksi. Kasvitieteellinen nimi: Origanum Majorana INCI: Origanum majorana Herb Oil Perhe: Lamiaceae Käytettävä osa: Kukat ja lehdet CAS: 84082-58-6 EINECS: 282-004-4
Ravintola Maria Antonia Gourmet

Ravintola Maria Antonia Gourmet

Aitoja makuja Venezuelasta jokaisessa suupalassa. María Antonia Gourmetissa kutsumme sinut nauttimaan parasta maastamme perinteisillä ja rakkaudella valmistetuilla ruoilla. Jokainen suupala saa sinut tuntemaan olosi kotoisaksi, makujen herättäessä juuriamme. María Antonia Gourmetissa, jota johtaa Cao, emme vain kutsu sinua syömään, vaan nauttimaan aidosta venezuelalaisesta kokemuksesta. Sijaitsemme Molins de Reissä, rauhallisessa nurkassa Barcelonan ulkopuolella, ja olemme tuoneet parasta maastamme jaettavaksi kanssasi. Inspiroiduimme isoäitiemme resepteistä, ja jokainen ruoka on täynnä perinnettä, rakkautta ja makuja, jotka tekevät Venezuelasta niin erityisen paikan. Jokaisella suupalalla tunnet olosi kotoisaksi. Tutustu menuumme ja elä ainutlaatuinen kokemus!
Artisokat - Espanjalaiset artisokat

Artisokat - Espanjalaiset artisokat

Sydämet, Neljännekset, Lehdet, Taustat, Marinadit, Roma "Tyyli"
Adifarm - Terve suoli valmis kohtaamaan uusia haasteita

Adifarm - Terve suoli valmis kohtaamaan uusia haasteita

Sen ainutlaatuinen yhdistelmä butyraatti-happoa, yhdessä muiden orgaanisten happojen ja eteeristen öljyjen kanssa, toimii synergisesti varmistaakseen hyvän suoliston mikrobitasapainon. -Maintaa suoliston mikrobiotan tasapainoa hallitsemalla pääasiallisia suolistopatogeenejä (kuten Salmonella spp, E. coli ja Clostridium spp.) ja edistämällä hyödyllisten endogeenisten bakteerien kasvua. -Sallii suuremman energian saannin ruokinnasta ja parantaa ravinteiden saatavuutta ja laatua. -Edistää ravinteiden imeytymistä lisäämällä suolen villusten pituutta ja pinta-alaa. -Edistää ruoansulatusta stimuloimalla ruoansulatusentsyymejä. -Edistää suoliston eheyttä. -Hyödylliset vaikutukset koko ruoansulatuskanavassa.
Cantabrian Anjovis PREMIUM Oliiviöljyssä

Cantabrian Anjovis PREMIUM Oliiviöljyssä

Herkkulliset Cantabrian-sardellifileet oliiviöljyssä. Valmistettu perinteisellä menetelmällä, kypsinä, puhtaina ja suolatasapainossa. Suositellaan kulutettavaksi ennen kuin 1 vuosi on kulunut valmistuspäivästä. Osittain säilyke, säilytä +5ºC ja +12ºC välillä. Kun pakkaus on avattu, peitä öljyllä ja kuluta 5 päivän kuluessa. Vältä, jos olet kala-allerginen. Kohtelemme tuotteitamme rakkaudella ja kunnioituksella, ja sen huomaat pöydälläsi. Ainesosat: Sardellifileet, oliiviöljy ja suola Nettopaino: 50 g Valumapaino: 28 g SKU: RR-50